dilluns, 24 de desembre del 2012

Top 5 - Música en Català #003

A partir d'aquesta setmana, el Top 5 no el farem cada setmana sinó que depenent de la feina que tinguem el farem cada dos setmanes, cada 5 dies, anirem variant. Dit això, ens agradaria agraïr-vos que cada vegada sigueu més els que voteu ja que això ens fa estar molt feliços, però també ens agradaria demanar-vos que no deixeu de visitar el bloc i les seves entrades.
En aquesta tercera edició del Top 5, ens trobem que Maragrett amb 'Somnis de Petit' i Pastora amb 'Una Altra Galàxia' marxen i deixen pas a dues noves cançons. Aquesta setmana serà l'última que podreu votar per ells i tindreu temps fins al 29 de desembre. Si aquestes cançons no reben els vots suficients per a reentrar a les cinc primeres posicions ja mai ho podran fer. A més, tenim una nova candidata: 'Moscou' de Joan Masdéu que ho és juntament amb 'Aprendre de Tu' de La Porta dels Somnis que arrosseguem de setmanes anteriors i que no aconseguim que entri al Top 5.


Dit això comencem amb les posicions:

5. Miquel Abras, Elena Gadel, Amelie, Dolo Beltran, Sara Pi, Helena Miquel, Teràpia de Shock i Jofre Bardegí aconsegeuixen entrar la nadala catalana d'aquest any per defecte, 'L'Esperança és el Regal' dins de la llista a la posició número 5. No deixeu de votar-la perquè arribi al nº1 del Top 5 durant aquestes festes..

4. Lexu's i 'Juliette' perden una posició i la seva màxima, el 3, després de 3 setmanes al Top. Si no els doneu el vostre suport podria ser que la següent setmana ja no fóssin a la llista, així que no us oblideu de votar-los.

3. En una situació semblant es troben els catalans Amelie, que semblava que assolirien fàcilment el número 1 a la Llista però els que l'estan encapçalant en aquests moments no els hi estan posant les coses fàcils i ara es troben en el 3, perdent una posició. A què espereu fans dels Amelie per votar-los?

2. En segona posició, el grup revelació d'aquesta temporada, o un desls grups revelació són els adolescents d'Okey OK que aconsegueixen entrar per la porta gran a una merescuda segona posició a la primera setmana que es troben a la llista. Conseguiran conquerir la posició més valuosa?

1. I com no, en primera posició una altra de les revelacions d'aquest any, el grup Blaumut i el seu èxit 'Pa amb Oli i Sal' que està sent una de les cançons en català més importants d'aquest any. Segona setmana consecutiva al capdamunt del Top 5, quantes setmanes s'hi estaran més? Això depèn de tu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada